Nowy produkt
Krem Nocciolata - Gianduja Orzech laskowy Miękki krem do nadziewania i przekładania wypieków.
-3 produkt produktów
Na zamówienie: 7 dni
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
PRODUKT NA ZAMÓWIENIE: 7 DNI
Krem Nocciolata IRCA
Gianduja Orzech Laskowy 24 kg
NOCCIOLATA to wysokiej jakości pasta o smaku gianduja.
Ma postać miękkiego kremu o orzechowym kolorze i doskonałej smarowności.
Jest gotowa do użytku jako masa do tortów lub wypełnienie croissantów, brioszy, pączków, biszkoptów.
Doskonale sprawdza się w przygotowaniu nadzień do pralin.
Może być używana do aromatyzowania kremu cukierniczego, bitej śmietany, kremu maślanego, musów i bavarese.
Wymieszana w równych częściach z ciepłym kremem cukierniczym tworzy doskonałą polewę do profiterolek. Znajduje szerokie zastosowanie w lodziarniach, do przekładania, jako "variegato" różnych typów lodów. Jest gotowa do użytku jako masa do tortów i nadzienie do croissantów, brioszy, fagottini, pączków, rolad i naleśników creps. Jest doskonała do produkcji pralin.
Najwyższej jakości produkt prosto z WŁOCH
Opakowanie: Wiaderko 24 kg